article banner

За нас

“Искаме да ви помогнем да отключите своя потенциал за растеж”

Изгледайте видеото
За нас

Една динамична алтернатива

Опознайте Грант Торнтон

Научете повече

Грант Торнтон е една от водещите световни организации за предоставянето на одиторски, данъчни и консултантски услуги.

Грант Торнтон е водещ консултант, който помага на динамичните организации да отключат потенциала си за растеж. Нашият бранд се е наложил в световен мащаб като една от водещите глобални счетоводни и консултантски организации, призната от капиталовите пазари, регулаторните органи и международните съвети, отговорни за изготвянето и определянето на счетоводни и одиторски стандарти.

През последните три години ние сме едно от най-бързо развиващите се одиторски дружества в България и продължаваме да се развиваме постоянно „рамо до рамо“ с нашите клиенти.

 

Глобален мащаб и гъвкавост

Като глобална организация на фирмите-членки с 50 000 души в над 130 държави, ние имаме мащаба, който да отговаря на вашите променящи се нужди, с интуицията и гъвкавостта, които ви помагат да бъдете една крачка напред пред останалите.

Частни, публични и предприятия от обществен интерес идват при нас заради техническите ни умения и опит в различните индустрии, както и заради различния ни начин на работа. Нашите мениджъри и екипи инвестират достатъчно време, за да разберат същината на вашия бизнес, като междувременно се опитват да ви предоставят информация за новостите в индустрията, давайки възможността да погледнете на вашия бизнес през една нова перспектива.

Независимо дали даден бизнес има локални или международни стремежи, Грант Торнтон може да ви помогне да отключите своя потенциал за растеж.

 

Грант Торнтон България

Уникалния подход, който прилагаме при предоставянето на нашите услуги, е нашата „визитка“. Изключително сме щастливи, че с това сме известни и разпознаваеми сред нашите клиенти и партньори. Този подход се базира преди всичко на задълбочено познаване на бизнеса на нашите клиенти, влагане на енергия и сили отвъд рамките на стандартната услуга и детайлно фокусиране върху основните цели на клиента. Всичко това постигаме с огромна доза доверие и взаимно уважение. Понякога, тези резултати са „невидими“ на пръв поглед, но дългогодишния ни опит и стабилните ни партньорства са доказателство за правилната посока, която сме избрали за нашия път на развитие.

Убедени сме, че това е допринесло за успехът ни днес. Ние гледаме на нашите специалисти като на най-големият ни актив. Затова отделяме огромно време и внимание, както върху професионално им развитие, така и върху осигуряването на интересна и мотивираща работна среда. Винаги сме имали за цел постигане на  баланс и равноправие между половете, защото смятаме, че това е правилният подход за устойчиво развитие. Доказателство за това е почти еднаквото съотношение между мъжете и жените в компанията, както и засиленото присъствие на жените на ръководни позиции.

Грант Торнтон България има повече от 80 души, работещи в офиси в София и Варна. Ние съчетаваме богата гама от услуги, дълбочина на експертизата и прозрение за индустрията с персонализиран подход за всеки клиент, защото разбираме, че всеки клиент е различен. Грант Торнтон България поддържа екип от експерти със сертификати в различни области, свързани с одита и спецификата на предлаганите от нас услуги - CPA, CIA, ACCA, CFA, CGAP, CISA, CRISC, CFE, CISSP и много други.

Системата за контрол на качеството, внедрена в "Грант Торнтон" ООД (България) е сертифицирана в съответствие с изискванията на ISO 9001: 2015, сертификат номер HU09 / 4043 с обхват на дейностите "Одит (включително одит на проекти на ЕС и други източници на финансиране) счетоводни и консултантски услуги (включително обучение на служители, извършване на оценки и анализи) ".