article banner

Данъчни услуги

РЪКОВОДИТЕЛ ОТДЕЛ "ДАНЪЦИ И АУТСОРСИНГ"

Емилия Маринова

+359 885 826 620

Данъчни услуги

Амбициозните организации трябва да обърнат специално внимание на своите данъчната част от стоя бизнес, за да са една крачка пред своите конкуренти.

В Грант Торнтон ООД данъчните услуги са ключова част от нашата организация и нашите професионалисти могат да Ви предложат широк набор от решения и оптимизации, независимо от размера на вашия бизнес и предизвикателствата, пред които сте изправени.

Използвайки комбинация от здрав разум и професионални инстинкти, ние можем да работим с Вас, за да развием заедно стратегия, която ще Ви помогне да оптимизирате и да управлявате данъчната си отговорност по прозрачен и етичен начин.

 

Счетоводни услуги

Динамичните организации трябва да съсредоточат енергията си върху развиване на бизнеса и наемането на външни доставчици ще Ви помогне с постигането на тази цел.

Прехвърлянето на определени услуги на трета страна не само Ви позволява да се концентрирате върху основата си дейност, но и да подобрите ефективността и да намалите разходите си. В допълнение, когато цял екип от професионалисти в различни области работят за Вас, свеждате риска от грешки и възникване на глоби и задължения до минимум.

Когато става дума за изнасяне на определена дейност във Вашата компания към външен доставчик, ние не вярваме на готови решения. Изслушваме внимателно Вашите бизнес нужди и доставяме цялостни, ефективни и поверителни услуги.

 

Нашият опит

Опитът ни в областта на данъчните и счетоводните услуги покрива широк набор от индустрии. Нашите клиенти оперират в сферата на информационни технологии, медии и комуникации, производство и търговия на части за водещи марки автомобили, производство и търговия на фармацевтични продукти, технически и инженерни услуги, шоубизнес и др. Те са компании с подчертано присъствие както на българския, така и на чужди пазари, а някои от тях са водещи в своя отрасъл на международния пазар.

 

Дългогодишната ни практика и успешните резултати, които сме постигнали съвместно с нашите клиенти, ни дават увереността, че имаме подходящите опит, качества и умения, за да бъдем Вашият доверен партньор.

Ключови услуги

  • Корпоративни данъци
  • Данъци върху доходите на физически лица
  • Косвени данъци
  • Трансферно ценообразуване
  • Счетоводство
  • Заплати
  • Финансови отчети
  • Други отчети