Данъчни услуги

Амбициозните организации трябва да обърнат специално внимание на своите данъчната част от стоя бизнес, за да са една крачка пред своите конкуренти.

В Грант Торнтон ООД данъчните услуги са ключова част от нашата организация и нашите професионалисти могат да Ви предложат широк набор от решения и оптимизации, независимо от размера на вашия бизнес и предизвикателствата, пред които сте изправени.

Използвайки комбинация от здрав разум и професионални инстинкти, ние можем да работим с Вас, за да развием заедно стратегия, която ще Ви помогне да оптимизирате и да управлявате данъчната си отговорност по прозрачен и етичен начин.

 

Счетоводни услуги

Динамичните организации трябва да съсредоточат енергията си върху развиване на бизнеса и наемането на външни доставчици ще Ви помогне с постигането на тази цел.

Прехвърлянето на определени услуги на трета страна не само Ви позволява да се концентрирате върху основата си дейност, но и да подобрите ефективността и да намалите разходите си. В допълнение, когато цял екип от професионалисти в различни области работят за Вас, свеждате риска от грешки и възникване на глоби и задължения до минимум.

Когато става дума за изнасяне на определена дейност във Вашата компания към външен доставчик, ние не вярваме на готови решения. Изслушваме внимателно Вашите бизнес нужди и доставяме цялостни, ефективни и поверителни услуги.

 

Нашият опит

Опитът ни в областта на данъчните и счетоводните услуги покрива широк набор от индустрии. Нашите клиенти оперират в сферата на информационни технологии, медии и комуникации, производство и търговия на части за водещи марки автомобили, производство и търговия на фармацевтични продукти, технически и инженерни услуги, шоубизнес и др. Те са компании с подчертано присъствие както на българския, така и на чужди пазари, а някои от тях са водещи в своя отрасъл на международния пазар.

 

Дългогодишната ни практика и успешните резултати, които сме постигнали съвместно с нашите клиенти, ни дават увереността, че имаме подходящите опит, качества и умения, за да бъдем Вашият доверен партньор.

Ключови услуги

  • Корпоративни данъци
  • Данъци върху доходите на физически лица
  • Косвени данъци
  • Трансферно ценообразуване
  • Счетоводство
  • Заплати
  • Финансови отчети
  • Други отчети

Our Данъчни услуги и Аутсорсинг

Счетоводство и финансови отчети

Aутсорсингът на финансовата ви администрация може да бъде един ход, който има големи ползи за Вас. Това ще Ви позволи да се съсредоточите изцяло върху основните си задачи и дейности, като през това време нашите професионалисти ще се грижат компанията Ви да спазва всички законови изисквания по най-изгоден за Вас начин. Можете да бъдете сигурни, че административните Ви процеси продължават, дори в случай на отпуск, болничен или празник.

Услуги, свързани със заплати

Услугите, свързани със заплати винаги са били чувствителна и сложна област. Доверете ни се в грижата за един от най-ценните си ресурси – вашият персонал! Готови сме да ви подпомагаме по пътя на предизвикателната среда и редицата изисквания, които съпътстват вашия бизнес. Ние Ви предлагаме достъп до екип от опитни професионалисти с дългогодишен международен опит и богата практика при прилагане на тези изисквания. Нашите експерти са на разположение да Ви предоставят пълно съдействие по въпроси в областта на заплатите.

Услуги, свързани със ЗДДФЛ

Нашият подход е да работим усилено, за да изградим силна връзка с Вас. Като Ваши консултанти, ние ще изслушаме, какво искате да постигнете и ще защитим личните Ви финанси по най-ефикасния и изгоден за Вас начин. Нашите професионалисти имат богат опит в консултирането на собственици и управители на различни форми на търговски предприятия, така че ще говорите с хора, които могат да се справят с Вашите предизвикателства и притеснения. В допълнение, нашият екип разбира всички аспекти на данъците, които Ви засягат.

Услуги, свързани с ДДС

Сложната система свързана с ДДС в България предполага множество препятствия и предизвикателства по пътя към постигане на данъчна оптимизация, съпроводена с необходимостта от спазване на изискванията за съответствие с приложимото национално и европейско законодателство по отношение на косвените данъци, в частност данък върху добавената стойност (ДДС). Ние Ви предлагаме достъп до екип от опитни данъчни специалисти с дългогодишен международен опит и богата практика при прилагане на тези изисквания. Нашите експерти са на разположение да Ви предоставят пълно съдействие по данъчните въпроси в областта на косвено данъчно облагане.

Услуги, свързани с трансферно ценообразуване

Вашата фирма извършва вътрешногрупови трансгранични доставки. Но вашият метод за ценообразуване в разумни граници"" ли е? Отговаряте ли на изискванията на българската данъчна администрация за съпровождаща документация? Трансферното ценообразуване е област която засяга повечето мултинационални компании. Данъчните власти по целия свят се концентрират все повече върху ценообразуването и политиките за трансферно ценообразуване

Услуги, свързани с корпоративен данък

Методите за управление и оптимизация на корпоративното облагане, прилагани от нашия данъчен екип, са изградени по начин, който да отговори на множеството изисквания на приложимото законодателство и в частност данъчната администрация. Поради тази причина рискът от неблагоприятен изход при ревизии по Закона за корпоративно подоходно облагане (ЗКПО) и други административни производства, свързани с корпоративния данък, намалява драстично за Вас.

Виктор Бакалов
РЪКОВОДИТЕЛ ОТДЕЛ "ДАНЪЦИ И АУТСОРСИНГ"
Виктор Бакалов
Виктор Бакалов
РЪКОВОДИТЕЛ ОТДЕЛ "ДАНЪЦИ И АУТСОРСИНГ"
Виктор Бакалов
Акценти

Вижте най-новите акценти в областта на данъците