Приветствено завръщане към растежа

Динамичният бизнес трябва да се движи със скорост и цел, ако иска да се възползва от възможностите в туризма. В Грант Торнтон знаем точно какво е необходимо, за да успеем в този бързо променящ се сектор.

Докато много фирми могат да останат в капана на режима на строги икономии, ние можем да помогнем да се уверите, че организацията ви е добре структурирана, ръководена и управлявана.

Защо Грант Торнтон?

Възползвайки се от нашите дълбоки познания в сектора, ние можем да ви помогнем по-бързо да се ориентирате в променящата се бизнес среда.

Ние разбираме световния икономически цикъл и тенденциите в туризма, от въздействието на социалните медии и онлайн туристически агенции, върху новите възрастови потребители, екологичните изисквания и предизвикателствата на възникващите пазари. В лицето на тези и много други предизвикателства, но и чрез разбирането на това, което стимулира растежа на индустрията, можем да работим с вас върху план за действие по отношение на управлението на разходите, финансирането растежа и всичко друго, от което вашия бизнес се нуждае.

Чрез разбирането ни за традиционните и нововъзникващите пазари, ние можем да работим с вас, за да развиваме и разширяваме вашия бизнес.

Този сектор е секторът, в който Грант Торнтон България има най-дългогодишно присъствие. Нашият опит обхваща компании от авиационния, железопътния, речния, сухопътния и морския транспорт. Видовете ангажименти предоставени от нас вкл. независими финансов одит, консултантски услуги свързани със стратегическо развитие и позициониране на пазара, управление и оценка на риска, дю дилиджънс и ангажименти за изразяване на сигурност, различни от одити и преглед на историческа финансова информация.

Ключови услуги:

  • управление на програми, предизвикани от промени в законовата уредба
  • одиторски услуги
  • данъчни консултации
  • оптимизиране на процесите
  • проучвания и бизнес планове
  • препоръки за разширяване на нови пазари
  • преглед на системите на информационните технологии
  • разработване на маркетингови стратегии, включително канална и ценова стратегия
  • консултации за оптимизиране на оперативната преструктуриране / бизнес модела
Силвия Динова
РЪКОВОДИТЕЛ ОТДЕЛ "ОДИТ"
Силвия Динова
Силвия Динова
РЪКОВОДИТЕЛ ОТДЕЛ "ОДИТ"
Силвия Динова
Акценти

Вижте най-новите акценти в областта